Menu

Maatregelen rondom corona

Sjouwenman transport ziet zich graag als uw betrouwbare partner voor (inter)nationaal transport. In tijden van corona vergt het wat meer energie om op elkaar te letten. En om rekening met elkaar te houden. Daarom hebben wij een aantal voorzorgsmaatregelen genomen. Dat vertellen we u graag in dit bericht!

Veilig en gezond doorwerken

Het coronavirus zorgt voor onzekerheden. Zo ook in transport. Daarom is hygiëne en afstand ontzettend belangrijk. Wij proberen ons werk zoveel mogelijk contactloos te doen. Onze werkplekken op kantoor zijn gesplitst, zodat we voldoende afstand van elkaar bewaren. Natuurlijk zijn we nog steeds bereikbaar via mail en telefoon. Ons werk gaat gewoon door. En dat proberen we zo veilig mogelijk te doen. Daarom schudden we nu even geen handen. Maar bedanken we u op afstand. Met een knik. En natuurlijk een glimlach. 

Onze chauffeurs hebben we verschillende middelen gegeven om zichzelf te beschermen. Zo hebben ze desinfectiegel bij zich, maar ook handschoenen en waar nodig mondkapjes. Ook hebben ze standaard extra papieren handdoeken mee om uw transport te kunnen schoonmaken. Dat vinden we belangrijk: het waarborgen van de veiligheid van onze collega’s. Maar ook van uw goederen. 

Samen tegen corona. Dat is ook onze instelling. We blijven graag aan het werk. We doen niets liever. Maar we houden wel een beetje meer afstand dan normaal. Zo kunnen we tijdens deze corona-crisis nog steeds voor iedereen klaar staan.