Menu

Uitbreiding wagenpark

Sjouwenman Transport breidt uit! En daar zijn we natuurlijk best trots op. We hebben ervaring met verschillende merken vrachtwagens. We hebben ons nu even laten gaan. Wat we dit keer gekocht hebben? Voor ons wel een hele speciale. Lees snel verder!

Da’s pech, spiegel weg

U leest het goed. Een vrachtwagen zonder spiegels. Of we dan extreem veel schade rijden? Of kennen we de afmetingen met onze ogen dicht? Onze allernieuwste aanwinst in ons wagenpark is de Mercedes-Benz Actros. Een GigaSpace. Zodat we extra veel ruimte hebben. Maar ook: mirrorcams. En dat wil zeggen dat de spiegels vervangen zijn door camera’s. Dat zorgt niet alleen voor een aanzienlijk lager verbruik: het zorgt ook voor minder schade en een betere zichtbaarheid in de dodehoek. En dat is voor iedereen veiliger. 

Vloot

Onze vloot bestaat uit moderne vrachtwagens. Ze voldoen allen aan de Euro6-norm. Diverse afmetingen en merken zorgen ervoor dat we bij ieder transport een oplossing op maat kunnen leveren. We hebben daarnaast (nog meer) goed nieuws: de tweede Mercedes-Benz Actros met mirrorcams staat al in de wachtrij. Althans: wij moeten nog even wachten. We hebben er dus nog een besteld! We kunnen niet wachten totdat we met deze bijzondere combinaties mogen voorrijden bij u. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!