Persoonlijke aandacht en op maat
afgestemd op uw wensen.

Snel, veilig en betrouwbaar

Onze transport en logistiek diensten

41f5fb5b-d54f-47a3-97ca-c3573086ad5a

Dag Distributie

Of het nu gaat om kleine pakketten, grote zendingen of gevoelige vracht, kunt u altijd op ons team vertrouwen voor uw volledige transport overdag..
324852476_521801779762672_2761200161555994138_n

Nacht Distributie

Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week, klaar voor onze klanten. Ook 's nachts. Ontdek onze efficiënte Nacht Distributie.
ST (92 van 103)

Full Truck Transport

Wij zijn specialist in volledig op maat gemaakt transport. De vrachtwagens staan altijd ter beschikking voor u als opdrachtgever.
DSC05030

Container Transport

Transport nodig voor uw containers van of naar de haven? Dan staat Sjouwenman Transport voor u klaar. Ook in verschillende maten!
Untitled design

Ad Hoc Transport

Sjouwenman neemt ook uw spoedzendingen uit handen. Heeft u een logistieke uitdaging? Klik dan nu verder!
IMG_6378

Gevaarlijke Stoffen Vervoer

Met strikte veiligheidsvoorschriften en gekwalificeerde chauffeurs bieden we betrouwbare en veilige diensten. Ook voor het vervoer van uw gevaarlijke stoffen.
Certificering

Kwaliteitsgarantie

Sjouwenman Transport voldoet aan alle vereiste certificering binnen en buiten de grenzen van Nederland. Sjouwenman Transport bezit onder andere ook over de NIWO, de Nationale en Internationale wegvervoer organisatie. De Eurovergunning is de ondernemersvergunning voor transportbedrijven. Onze chauffeurs zijn ook volledig opgeleid volgens de Nederlandse wetgeving. Het vervoer van gevaarlijke goederen, ADR transport, is onderdeel van de diensten die Sjouwenman Transport levert. De chauffeurs van Sjouwenman Transport rijden in speciaal voor dit type transport uitgeruste vrachtwagens, waardoor er te allen tijde een betrouwbare en veilige oplossing geboden wordt. Bij Sjouwenman Transport hanteren we de beroepsgoederen CAO en ben je altijd gegarandeerd van de juiste certificering bij de onderneming en chauffeurs!

Sinds 2012
een betrouwbare partner
in Transport en Logistiek

Transparente prijzen

Effectief en efficiënt

Distributie mogelijkheden